Wat zijn de mogelijkheden?

Persoonlijke begeleiding

Na een uitgebreid intakegesprek kijken we samen hoe we in kleine stapjes een veranderingsproces in beweging kunnen zetten. Vaak zijn we door gewoonte zo geprogrammeerd, dat we zelf niet meer (over)zien, waarom we bepaald gedrag vertonen en tegen dezelfde dingen aan blijven lopen. Na de intake starten we een oplossingsgericht coaching traject waarbij we de concrete hulpvraag formuleren en gaan we op zoek naar wat jij echt nodig hebt om je goed te voelen en werken we aan een gezonde leefstijl. Zodat je je niet alleen fitter voelt, maar ook leert beter te ontspannen, beter te slapen en om te gaan met stress en zo nodig een beter gewicht door gezonder te eten en heb je voldoende handvatten om meer te bewegen met plezier en op een manier die bij je past.
Tarief per sessie € 65,- (dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar)

Trilplaattraining


Om nu de stap naar sterker, energieker en meer in balans te maken, kun je kiezen uit de volgende opties:

1 uur á € 65,-
(10-rittenkaart á € 600,-)

All-in

In gecombineerde train/coachsessies komen we letterlijk in beweging en werken we aan mentale weerbaarheid en het terugnemen van de regie over je eigen leven.

In een persoonlijke trainingssessie op de trilplaat werken we aan een fitter lijf, maar ook aan ontspanning. Daarnaast zetten we in op een gezonde leefstijl.
We onderzoeken de eventuele disbalans tussen stress en ontspanning, slaap, beweging en eetpatroon.

Of je kiest voor korte trilplaatsessies van een ½ uur á € 35,-
(10-rittenkaart á € 300,-)

Advies is dan 2 á 3 keer in de week voor maximaal resultaat.

Maak nu een afspraak voor een korte gratis proefsessie!

Zakelijke markt


Als adviseur op de werkvloer. Voorwaarden scheppen om medewerkers en organisatorisch een in alle opzichten gezond werkklimaat te bieden. Dat kan zijn, door medewerkers ook tijdens werkuren te motiveren in beweging te blijven, maar ook aandacht voor een gezonde lunch. Begeleiding van medewerkers die op enig moment vastlopen, maar ook een rustige werkplek. Voor mensen die slecht slapen, of het lastig vinden om hun werk “niet mee naar huis te nemen.’ Als medewerkers goed in hun vel zitten, vallen ze minder snel uit en zijn ze productiever en efficiënter. Bevlogenheid bij medewerkers verhoogt de omzet alsmede de klanttevredenheid.

Workshops voor de zakelijke markt

Medewerkers die goed in hun vel zitten, zijn productiever en vallen bewezen minder vaak uit. Thema’s als duurzame inzetbaarheid en werken aan weerstand staan bij veel organisaties hoog op de agenda.
In deze COVID-tijd is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan het welzijn van uw medewerkers. Voor uw organisatie kunnen wij een programma op maat aanbieden in de vorm van een leuke en motiverende interactieve workshop, waarbij alle aspecten van een gezonde leefstijl, naar gelang de behoefte, aan de orde komen. Zoals:
Wat kun je zelf doen om je fitter te voelen? Hoe zorgen we voor voldoende en kwalitatief goede slaap? Hoe om te gaan met stress/ontspanning? Wat is een gezond voedingspatroon? En hoeveel wordt er bewogen op een dag? Is er sprake van balans?
Naast het verbindende element, is dit energieke programma een eyeopener en worden toepasbare handvatten geboden. Het enthousiaste beweegprogramma in ongedwongen setting werkt inspirerend en we dagen daarmee iedereen uit om dit voort te zetten op een manier die past.
Natuurlijk is het mogelijk na afloop een persoonlijke coaching of beweeg sessie af te spreken.
Graag sturen wij u een vrijblijvende offerte.